SPREKERSINSTRUCTIE ONLINE JAARVERGADERING

Na een vorige hybride editie zal de komende jaarvergadering geheel online plaatsvinden.
Na bijna een jaar online bezoeken van webinars, cursussen en vergadering of het geven van een online presentatie veronderstellen wij dat een ieder bekend is met deze gang van zaken.
Ook via internet zijn er tal van tutorials te vinden. We geven daarom slechts beknopt aan hoe u uw presentatie of cursus kunt aanbieden.

Alle content - presentaties en cursussen - wordt gestreamd.

Aanleveren daarom bij voorkeur als filmbestand: .mp4 of m4v.
Het voordeel daarvan is dat u uw presentatie precies kunt timen en volledig controle heeft over wat er te zien en te horen zal zijn. Wij adviseren u de gehele presentatie af te spelen en te controleren voor u deze upload.

In powerpoint, op Windows of Mac:

Voor keynote, op Mac:

Tijdens de jaarvergadering worden de presentaties in blokken gestreamd en aansluitend aan een aantal presentaties is er gelegenheid tot stellen van vragen en discussie. Dat betekent dat alle presentatoren geacht worden online beschikbaar te zijn tijdens de discussie volgend op hun presentatie.

Uw presentatie kan tot uiterlijk18 maart worden ingeleverd via de uploadlink die vermeld staat in de informatie die is gestuurd naar alle presentatoren en docenten.

Komt u er niet uit, heeft u vragen of wilt u hulp?
Neem dan contact op via het formulier en we zoeken naar een oplossing.

BELANGENVERSTRENGELING

In het Accreditatie Overleg (AO) d.d. 17 juni 2013 is besloten dat sprekers tijdens geaccrediteerde bijeenkomsten een disclosure slide in hun presentatie moeten opnemen, als eerste dia van hun inhoudelijke presentatie.
De inhoud van de bijgevoegde disclosure slide is geaccordeerd door de CGR (code geneesmiddelenreclame) en IGZ (inspectie voor de gezondheidszorg).

disclosure

De dia's zijn te downloaden van deze site. Zowel voor powerpoint als keynote is de dia in breedbeeld formaat, u kunt het formaat wijzigen in uw presentatie.

Disclosure dia powerpoint
Disclosure dia keynote

U dient deze dia te gebruiken als eerste dia in uw (poster)presentatie!

Start Inschrijven Expositie Programma Informatie
Startpagina Deelnemers Info Programma Algemeen
  Voordracht
Cursus
Poster
Plattegrond Wetenschappelijk programma Contact
      Woensdag Sprekersinstructie
      Donderdag  
      Vrijdag